İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemizde Stratejik Plan Hazırlama Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz 2018-2022 dönemlerini kapsayan stratejik planının hazırlanması amacıyla düzenlenen toplantı Rektörlük Büyük Salonda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ile Rektör Yardımcıları, Dekanlarımız, Müdürlerimiz, Başkanlarımız ve İdari Personelimizin katılımıyla yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk yaptı.

Bir kurumun Stratejik Planını yapmak kolay bir iş olmadığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, “Biz bir aileyiz. Zaman zaman yanlışlarımız olacak, zaman zaman birbirimizi kıracağız. Bölümlerde, birimlerde elbette sorunlar çıkacak. Ama misyonumuzu, nereye gitmek istediğimizi, var olma nedenimizi, neden burada olduğumuzu, ne yapmaya çalıştığımızı bilirsek her şeyin üstesinden geliriz. Hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Bundan önce yapılan Stratejik Planda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz Üniversite olarak dış değerlemeden geçtik ve gerçekten de çok güzel sonuçlar elde ettik. Bundan çok mutluyum. Zora talip olmayız, zoru istemez ve talip olmazsak yeni işler yapamayız.” dedi.

Toplantıda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz Öğretim Elemanları ile Üniversitenin 2018-2022 dönemlerini kapsayan stratejik planında neler yapılması gerektiğini ve çözüm önerilerini konuştu.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler