İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversiteler Arası Türkiye 2. Lig Grup Müsabakaları Tamamlandı

Üniversitemiz (OKÜ) ev sahipliğinde 4-9 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda Üniversiteler Arası Türkiye 2. Lig Grup Şampiyonu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Erkek Futbol Takımı oldu.

Final maçında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Erkek Futbol Takımı, Üniversitemiz Erkek Futbol Takımı ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadelenin sonucunda iki takım da iki gol atarak 2-2 berabere kaldı. KSÜ Erkek Futbol Takımı, 4 galibiyet, 1 beraberlik aldığı maçlarda 30 gol attı, 13 puan toplayarak avantajla 1. Lige yükselen takım oldu.

Mücadeleyi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Savaş Dündar ile çok sayıda futbolsever izledi.

Mücadelenin sonunda kupa töreni düzenlendi. Grup müsabakaları sonucunda grubu, Üniversitemiz Erkek Futbol Takımı üçüncü, Mustafa Kemal Üniversitesi ikinci,  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi birinci olarak tamamladı.

Kupa Töreninde takımlara kupaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci tarafından tebrik edilerek verildi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler