İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemizde Baret Takma ve Tanışma Töreni Yapıldı

Genç İnşaat Mühendisleri Odası (GENÇİMO) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Osmaniye Şubesinin birlikte düzenlediği Baret Takma ve Tanışma Töreni Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını Türk Mimar Odaları Birliği Osmaniye Şube Başkanı Cem Burak Keskiner yaptı. Keskiner, Mühendisliğin geçmişinden ve Türk Mimar Odaları Birliğinden bahsettikten sonra genç mühendislerin odamızla her zaman irtibatta olmaları gerektiğini söyledi.

Daha sonra konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Emin Öcal ise Baret Takma ve Tanışma Töreni’nin Üniversitemizde oda temsilcilerinin katılımıyla yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öcal, törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından Yüksekonur ve Onur Belgelerinin öğrencilere takdimini Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Emin Öcal ve Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk yaptı.

Yüksekonur ve Onur Belgelerinin takdiminden sonra Baret Takma Törenine geçildi. İnşaat Mühendisliği öğrencilerine baretleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Emin Öcal, Erzin Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Behçet Dündar, İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Budak, Öğretim Görevlisi Hakan Erkek, Türk Mimar Odaları Birliği Osmaniye Şube Başkanı Cem Burak Keskiner ve Genç İnşaat Mühendisleri Odası (GENÇİMO) sorumlusu Selim Burkay Var takdim etti.

Baret Takma ve Tanışma Töreni fuaye alanındaki kokteyl ile sona erdi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler