İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » İİBF Günleri Kapsamında Güncel Lojistik Yaklaşımlar Paneli

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, İİBF Günleri kapsamında ‘Güncel Lojistik Yaklaşımlar’ başlıklı panel İİBF Amfi’de düzenledi.

Güncel Lojistik Yaklaşımların konuşulduğu panele konuşmacı olarak Ceva Lojistik Çukurova ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Şahan ve Ceva Lojistik İnsan Kaynakları Müdürü Sezgin Diz katıldı.

Panelin moderatörlüğünü yapan Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Çağatay Baz, işin mutfağındaki insanlarla öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz panelimizde öğrencilerimizin konuyla etkileşimde olmalarını amaçlıyoruz, dedi.

Panelde daha sonra Ceva Lojistik Çukurova ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Şahan, Ceva Lojistik’ten bahsettikten sonra güncel lojistik yaklaşımları öğrencilere anlattı. Şahan öğrencilere hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında; “Hangi sektörde olursanız olun tecrübe kazanmanız gerekiyor. Çok fazla zorluklarla karşı karşıya kalacaksınız. Buna karşı mücadele etmeyi öğreneceksiniz. Bunu da kendinize yaptığınız yatırımla daha da iyi hale getireceksiniz. Sabırlı olacaksınız. Önünüze her zaman fırsat çıkacaktır siz bu fırsatları iyi değerlendirin. Sonuç odaklı olmanın yanında çözüm odaklı da olmanız gerekli. Bu sayede başarıyı yakalayacaksınız.” dedi.

Şahan’dan sonra konuşan Ceva Lojistik İnsan Kaynakları Müdürü Sezgin Diz ise Lojistik bölümünde okuyan öğrencilerin insan kaynakları noktasındaki beklentilerinden bahsetti.

Panel, İİBF Amfi’yi dolduran öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından İİBF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Samet Evcil’in Ceva Lojistik Çukurova ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Şahan ile Ceva Lojistik İnsan Kaynakları Müdürü Sezgin Diz’e Teşekkür Belgesi’nin takdimiyle sona erdi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler