İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemiz Rektörü Osmaniye Belediyesi'nin Kadınlara Yönelik Düzenlediği Programa Katıldı

Osmaniye Belediyesi tarafından 5 Aralık Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 83. yıldönümü vesilesi ile Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde kadınlara yönelik etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun, Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül’ün eşi Fatma Oya Gül, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve eşi Hatice Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve eşi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Türk, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayça Gerçek ile sivil toplum kuruluşları kadın temsilcileri ve çok sayıda kadın davetli katıldı.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayça Gerçek’in de katıldığı etkinlikte Gerçek, geçmişten günümüze sayısız başarılara imza atan Türk Kadınlarını anlattı.

Düzenlenen etkinlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, eşi İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Zeynep Türk, Osmaniye Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile belediye bünyesinde verilen kursları başarıyla tamamlayan kadın girişimcilere sertifikalarını takdim etti.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler