İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitelerarası 2. Lig Futbol Grup Müsabakaları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Futbol Grup Müsabakaları Üniversitemiz ev sahipliğinde başladı.

OKÜ Stadyumda 4-9 Aralık 2017 tarihleri arası oynanacak olan Üniversitelerarası 2. Lig Futbol Grup Müsabakalarının açılış töreni Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla yapıldı.

Törene Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu temsilcisi Ercan Yeldan ve çok sayıda sporsever katıldı.

OKÜ Stadyumda gerçekleşen ve saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan açılış töreninin açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk yaptı. Üniversitelerimizin futbol takımlarını Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitelerarası 2.Lig Futbol Grup Müsabakalarına çevre illerimizden OKÜ’de dahil olmak üzere 6 Üniversite katılıyor. Müsabakalara katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.’ dedi.

Açılış konuşmasının ardından Üniversitelerarası 2.Lig Futbol Grup Müsabakalarına katılan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi takımlarına başta Vali Ömer Faruk Coşkun ve Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik tarafından çiçek takdim edilirken Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu temsilcisi Ercan Yeldan’a ise Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ökkeş Demir tarafından çiçek takdimini gerçekleştirdi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler