İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinliğinde Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

Osmaniye'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79'nci yılında düzenlenen törenle anıldı.

Devlet Bahçeli Meydanı'nda düzenlenen törende Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı ve 39. MKNZ. P. TUG. K. YRD. TOP. ALB. Ahmet Serdar Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Baro Başkanı AV. Dilem Aksoy ve siyasi partilerin il temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saatler 09.05'i gösterdiğinde sirenler çalarak Atatürk'e saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla program devam etti.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler