İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezi) arasında bilimsel, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliğini içeren “Eğitimde İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Üniversitemiz Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mılla Katık ve Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Cuma Ali Kılıç katıldı.

Üniversitemiz ile Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezi) arasında, Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezinde devam eden “Özel Yetenekli Öğrencilerin bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üreten, problem çözen ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak, araştırmaya ilişkin işbirliğini geliştirmek ve yerleştirmek üzere gerekli koşulları düzenlemek, ilgi esas ve kuralları belirlemek amacıyla imzalanan bu protokol; eğitim, öğretim ve araştırmaya ilişkin işbirliği koşullarını düzenlemek, OKÜ’nün alt yapısını kullanarak AR-GE faaliyetlerinde bulunmak, öğrencilerin kurumun laboratuvar ve teçhizat alt yapısı ile tesislerini kullanarak Üniversite - BİLSEM işbirliği çerçevesinde çalışmalar yapabilmelerine yönelik esasları kapsamaktadır. Ayrıca Üniversite ve BİLSEM’in ortaklaşa panel, seminer, bilim şenliği, Çalıştay, sergi, konser vb. organizasyonlar yapması için gerekli düzenlemeleri de kapsamaktadır.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ile İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mılla Katık; Özel yetenekli öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak olan bu iş birliği protokolünün Osmaniye’ye hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler