İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Osmaniye Kent Konseyinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Osmaniye Kent Konseyi Başkanı Hayrettin Aslan, Osmaniye Kent Konseyi Kurucu Üyeleri Ahmet Özener ve Garip Yıl, Çevre Meclisi Başkanı Halise Şen ve Genç Meclisi Başkanı Enver Bozdoğan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile kültürel faaliyetler konusunda işbirliği imkânları konusunda görüş alışverişinde bulunmaya geldiklerini ifade eden Osmaniye Kent Konseyi Başkanı Hayrettin Aslan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e iki kitap ve Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu 28.Dönem açılış kokteylinde çekilen Rektörümüzün bir fotoğrafını da hediye etti.

Kent Konseyi Başkan ve Üyelerini Rektörlük makamında ağırladığı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kent Konseyine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler