İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemizin Ortağı Olduğu Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin Temeli Bakan Özlü'nün Katılımıyla Atıldı

Osmaniye Teknoloji Geliştirme Bölgesi temel atma töreni için Osmaniye’ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler sonrasında Üniversitemizin de ortağı olduğu Osmaniye Teknoloji Geliştirme Bölgesi temel atma törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün katılımıyla Osmaniye Teknoloji Geliştirme Bölgesi temelini attı.

Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, 25 Mart 2015'te Osmaniye OSB'nin başvurusuyla başlayan sürecin bugün somut bir değer kazandığını belirterek, Osmaniye Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin hayırlı olmasını diledi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler