İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemize 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıtları Başladı

Üniversitemizi bu yıl kazanan 2 Bin 158 öğrenci için kayıt maratonu başladı. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler istedikleri takdirde https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden online olarak kayıtlarını yaparak elektronik kayıt belgesini alabilecekler. Online kaydı tercih etmeyen veya mecburi sebeplerle online kaydı yapılamayan öğrenciler ise Üniversitemizin Karacaoğlan Yerleşkesi ‘ne gelerek kayıtlarını tamamlayabilecek.

E-devlet üzerinden online kayıtlarını gerçekleştirenlerin öğrencilerden daha sonra ayrıca kayıt belgesi istenmeyecek. Elektronik kayıt yaptıramayan adayların kayıt işlemleri ise 14-18 Ağustos 2017 tarihlerinde Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacak.
Öğrenci kayıtlarının yapıldığı Kütüphane binasında fuaye alanına Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından kurulan stantta öğrenci ve velilere Üniversitemizin hazırladığı armağanlar verilirken OKÜ hakkında bilgiler aktarıldı.

Kayıtların yapıldığı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nı ve kurulan stantları ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, kayıtlarla ilgili bilgiler alarak incelemede bulundu.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler