İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemiz Tercih Dönemi Dolayısıyla Park 328 AVM'de Kurduğu Standa Bilgi Verdi

Üniversite tercih döneminde öğrencilerin stresini azaltmak, onlara doğru tercih fırsatı sağlamak amacıyla Üniversitemiz, 17-21 Temmuz tarihleri arasında Park 328 AVM de stant kurdu.

Üniversite sınavlarına giren öğrencilerin doğru meslek ve okul seçimi yapabilmeleri amacıyla kurulan standa da velilere ve öğrencilere Üniversitemiz personelimiz tarafından Üniversitemizdeki bölümler, programlar, olanaklar ve avantajları aktarıldı.

Üniversitemiz görevlileri, öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği stantta, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre başarılı olabilecekleri alanlarda eğitim almaları ve bu konuda dikkat etmeleri gereken konular hakkında tavsiyelerde bulundu.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler