İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ve Eşi Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbetine Katıldı

"15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlenen Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbetine, 15 – 16 Temmuz 2017 tarihinde ellerinde Türk bayraklarıyla binlerce vatandaş katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve eşi İİBF Dekan V. Prof. Dr. Zeynep Türk’ün de katıldığı  "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliklerinde halkın milli coşkusuna OKÜ adına ortak oldu.

Cumhuriyet Meydanındaki Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbetinde Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk kısa birer konuşma yaptı.

Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbetinde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk,  "Demokrasinin en önemli savunucularından olan üniversitelerimiz, milletin iradesine saygı ve demokrasiye sahip çıkma noktasında tek vücut olacaktır. En önemli görevimiz vatanperver ve ilmin ışığıyla münevver nesiller yetiştirmek olacak" dedi.

Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbetine Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Vali Yardımcıları Muammer Balcı ve Alp Eren Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile binlerce vatandaş katıldı.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler