İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk Şehitlerimiz İçin Fidan Dikti

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Osmaniye’de Karaçay Çevre Yolu mevkiinde “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı” oluşturuldu.

Düzenlenen programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkan Vekili Abdullah Bukan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, 15 Temmuz şehidimiz Şehit polis memuru Mehmet Karacatilki’nin annesi Nuriye Karacatilki, babası Hamza Karacatilki ve terör şehitlerimizin yakınları, 15 Temmuz Gazileri Gürkan Güven ve Mehmet Hanifi Temurtaş katıldı.

“15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı” na Vali Ömer Faruk Coşkun gibi fidan diken Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Murat Türk, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Kurulan hatıra ormanına 249 şehidimiz anısına 249 fidan dikildi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler