İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun'dan Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'e İade-i Ziyaret

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e iade-i ziyarette bulundu.

Resmi gazetede yayınlanan valiler kararnamesi ile Osmaniye Valisi olarak atanan Ömer Faruk Coşkun, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Vali Coşkun’u Rektörlük girişinde karşılayarak Rektörlük makamında ağırladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk; “OKÜ hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra Vali Ömer Faruk Coşkun’a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ziyaretin ardından şeref defterine ; “Osmaniye’de göreve başlamam hasebiyle Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk hocamıza iade-i ziyarette bulunduk. Misafirperverliği için hocamıza teşekkür ediyorum. Kendilerine Rektörlük görevinde başarılar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler