İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Anadolu Ajansı AA Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi'ni Gezdi

Osmaniye Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Anadolu Ajansının (AA) iş birliğiyle Park 328 Alışveriş Merkezinde açılan "AA Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi"nde, AA foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilmiş fotoğraflar yer aldı.

Park 328 Alışveriş Merkezi'ndeki serginin açılışına Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik, kamu kurum temsilcileri ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve protokol üyeleri, üzerlerinde ay yıldızlı tshirt bulunan çocuk ve gençlerin tek tek elini sıkarak selamlaştı.

AA Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik’in açılış konuşmasının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve protokol üyeleri fotoğraf sergisini gezdi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler