Fidanlar Toprakla Buluştu

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’nde fidanlar toprakla buluşturuldu.

Fidan dikimi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mustafa Sadıkoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet İşcan’ın katılımıyla İlahiyat Fakültesi ağaçlandırma sahasında  gerçekleşti.

Dikilen fidanların konumunu gösteren QR Kodlu sertifikalar ise e-posta ile katılımcılara gönderildi.

Rektörümüz  Prof. Dr. Murat Türk, “Daha yeşil bir Türkiye ve Karacaoğlan Yerleşkesi için fidanlarımızı toprakla buluşturuyor, geleceğe nefes oluyoruz.” dedi.