5. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali Kapsamında Üniversitemize Ziyaret

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu tarafından organize edilen 5. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali kapsamında ilimize gelen konuklar Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir’in yanı sıra yurtiçinden, Azerbaycan, Kırgızistan ve Özbekistan’dan gelen misafirler yer aldı.

Üniversitemiz Senato Salonunda ağırladığı misafirleri ile ilgilenen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz hakkında konuklarına bilgiler vererek Üniversitemiz yerleşkesini de gezdirdi.

Ziyaret dolayısıyla konuklarına teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, 5. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali’nin başarılı bir şekilde geçmesini temenni etti.