Eğiticilerin Eğitimi I

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından (OKÜ-UZEM) 21-22-23 Eylül 2020 tarihleri arasında üniversitemizde görev yapan öğretim elemanlarının öğrenme, öğretme süreçlerini daha etkili ve verimli kullanabilmeleri için “Eğiticiler Eğitimi 1” Sertifika Programı düzenlenecektir. Bu eğitime tüm öğretim üyelerimiz ve ders veren öğretim görevlilerinin katılması beklenmektedir. Ayrıca doktorasını tamamlayan araştırma görevlileri de “Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine” (uzem@osmaniye.edu.tr) e-mail ile katılmak istediğini bildirilerse işlemleri yapılacaktır. Eğitim Microsoft Teams programı üzerinden yürütülecek olup, bu amaçla “Eğiticilerin Eğitimi Semineri-1”  ekibi oluşturulmuş ve üniversitemizdeki öğretim üyeleri ve ders veren öğretim görevlileri bu ekibe eklenmiştir. Eğitim öncesinde gerekli kontrollerin yapılması ve varsa hataların uzem@osmaniye.edu.tr e-mail adresine bildirilmesi önem arz etmektedir. Eğitim sonunda katılım gösteren kişiler Microsoft Teams programı üzerinden belirlenecek ve bu kişilere sertifika verilecektir.