Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'ten Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, güzel dilek ve temennileri için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk'e  teşekkür etti.