Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, ''Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm'' Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın "Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi" kapsamında gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof.Dr. M.A. Yekta Saraç başkanlığında Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda, yükseköğretimde dijital dönüşümle ilgili yapılan son çalışmalar, Dijital Üniversitelerde uzaktan öğretimin iyileştirilmesi ve yerli yazılım kullanılması konuları görüşüldü.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin yükseköğretimde dijital dönüşüm için çalışmalarını tamamladığını ve 2020-2021 eğitim yılı için uzaktan eğitim kararı alınması durumunda eğitim vermeye hazır olunduğunu belirtti.