Haydi Gençler! Şimdi OKÜ Zamanı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yeni öğrencileriyle buluşmaya hazırlanan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi; akademik kadrosu, müştemilatı, kütüphanesi, laboratuvarları, yeşilin onlarca tonunu barındıran Karacaoğlan Yerleşkesi’ndeki modern eğitim alanları ile öne çıkarken hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen öğrencilerimizi  bekliyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Hayatınızın dönüm noktası olan ve yaşamınıza yeni bir yön veren üniversite hayatına ilk adımı atmak için tercih yapacağınız bu günlerde, başarılı, uzun soluklu ve zorlu bir eğitim öğretim hayatı geçirerek aldığınız bilgi, beceri ve deneyimleri hem kendi geleceğiniz hem de ülkeniz için daha üst noktalara taşımak üzere seçkin ve güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'ne sizleri davet ediyoruz.” dedi.

Yeni açılan bölümleriyle her geçen gün büyüyen Üniversitemiz 7 Fakülte, 2 Enstitü, 3 Yüksekokul, 5 Meslek Yüksekokulu ile sizler için son derece modern bir eğitim alanı ve hizmeti sunmaktadır. Özellikle Lisans eğitimini seçen gençlerimize istedikleri takdirde (gönüllülük esasına dayanan) Karacaoğlan Yerleşkemizde bulunan Yabancı Diller MYO’da 1 yıl İngilizce hazırlık imkânı ile sizi hayata hazırlanmada bir adım önde başlatıyor .

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “2020-2021 Akademik yılı Eğitim-Öğretim Dönemine Hazırız” Dedi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Bölüm ve Programlarının  2020 Yılı Taban Puanları ve Kontenjanları İçin Tıklayınız.