Üniversitemiz Öğretim Elemanı Çevre Alanında En Başarılı Doktora Tezi Ödül Yarışmasında Ödüle Layık Görüldü

Bilimsel çalışmalara öncelik veren Çevre Vakfı tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen “Çevre Alanında En Başarılı Doktora Tezi Ödül Yarışması” sonuçları açıklandı. 2019 yılı başvuruları değerlendirilerek en başarılı 3 doktora tezinin ödüle layık görüldüğü ifade edilirken ödüllerden birisi Üniversitemiz personeli iken hazırladığı doktora tezi ile yarışmaya başvuran Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Uğur Korkut Pata’ya verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Enerji tüketimi çeşitleri ile çevresel kuznets eğrisinin ampirik olarak analiz: Türkiye örneği” tez başlığı ile yarışmaya katılan Dr. Uğur Korkut Pata’yı Üniversitemiz adına kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.