Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'u Karşıladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve il protokolü ile Osmaniye Valiliği’ne gelen T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Bakanlık Genel Müdürlerini karşıladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, bir dizi ziyaret ve açılış için Osmaniye’ye gelen T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a Osmaniye Valiliği önünde “İlimize hoş geldiniz.” dedi.

Osmaniye Valiliği'nde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a Üniversitemiz hakkında da bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, daha sonra Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası Açılış Töreni’ne katıldı.

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası Açılış Töreni’ne katılan T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, “Güçlü Türkiye, Güçlü Şehirler” anlayışıyla Osmaniye’mizi çok daha yukarıya çekecek, marka şehir haline getirecek, bulunduğu konum itibariyle doğu ile batıyı, kuzeyle güneyi bağlayan ve verimli topraklarıyla hem şehrine hem ülkesine katkı sağlayan kadim şehrimiz, şehitler diyarımız Osmaniye’miz için yapılması gereken projeleri bir bir istişare ettik ve bu çerçevede de birçok kararlar aldık.”dedi.