İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümüne 60 Öğrenci Alacak

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde açılan İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümüne öğretim dili İngilizce olarak ilk defa öğrenci alımına ilişkin teklif Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında kabul edildi.

Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümüne 60 öğrenci alımıyla birlikte, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemizi toplamda 3125 öğrenci tercih edebilecek.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Akademik kadrosunu her geçen yıl daha da zenginleştiren Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi gelişerek çeşitlenen ve çağın gereklerine uygun programları ve bölümleri bünyesine katmaya devam ediyor. Bölümümüz bilimsel yöntemler çerçevesinde bilgili, kültürlü, entelektüel altyapıya sahip, mesleğin gerektirdiği becerilerle donanmış ve bu alanda büyük ölçüde gereksinim duyulan nitelikli Mütercim ve Tercümanlar yetiştirecektir. Bölümümüz, OKÜ, Osmaniye ve Ülkemiz için hayırlı olsun.” dedi.