Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı ve Üyelerinden Rektörümüze Ziyaret

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar  Aktürk, Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Temsilcisi Necdet Yılmazer, Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Zahide Aktürk, 7 Ocak Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Muttalip Altun ve İşitme Engelliler Derneği Başkanı Aslı Hakat Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından düzenlenen 2020 Engelsiz Üniversite Ödüllerinde OKÜ’nün birinci olmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek bu başarıyı elde eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve ekibini kutluyorum.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade ederek Üniversitemiz, Devletimizin bize verdiği imkânları en etkin ve etkili kullanarak YÖK’ün desteği ile belirlenen standartlara uygun olarak engelliler için uygun ortamlar hazırladı diye konuştu.