Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü Üniversitemiz Rektörünü Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik, Osmaniye Muhabiri Ümit Kahraman ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında ağırladığı konuklarıyla ilgilenen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuklarını Üniversitemiz hakkında son gelişmelerden haberdar etti. Dijital Üniversite olmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, YÖK tarafından düzenlenen 2020 Engelsiz Üniversite Ödülleri’nde OKÜ’nün birinciliği Afyon Kocatepe Üniversitesi ile paylaştığını belirterek Engelsiz Türkiye için  OKÜ'nün engelleri aştığını  söyledi.

Ziyarette Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e AA'nın tarihi belge niteliğindeki fotoğraflardan oluşan ‘Karantina Lockdown’ isimli kitabını  hediye etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk konuklarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik’i Karacaoğlan Yerleşkesi’nde gezdirerek Üniversitemizin güneş enerjili ve pedallı şarj istasyonları hakkında ve Üniversitemiz öğrencileri tarafından yapımına başlanılan elektrikli araç çalışmaları hakkında bilgi verdi.