İşletmelerde Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi Sertifika Töreni

Üniversitemiz Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) tarafından düzenlenen "İşletmelerde Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi" sertifika töreni Bahçe Meslek Yüksekokulu Amfisi'nde 18 Haziran 2020 Perşembe günü yapıldı.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, OKÜSEM Müdürü, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Çağatay Baz, ilçe sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk yaptı.

İnsan sağlığı için hijyen konusunun ne kadar önemli olduğunu Covid-19 süreci içerisinde daha da iyi anladık diyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “İçinde bulunduğumuz pandemi günleri nedeniyle, artık tüm dünya bunu idrak ediyor ve hayatımızın ilk önceliğinin temizlik ve hijyen olduğunu bilmeliyiz. Hijyen konusuna bundan sonraki süreçte de daha da dikkat etmemiz gerek. Bu anlamda böylesine önemli bir eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve kursa katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.