Üniversitemizde İki Yeni Uygulama ve Araştırma Merkezi Kuruldu

Üniversitemiz senatosunun, Rektörlüğümüz bünyesinde Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kurulmasına dair teklifi Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edildi. Yeni kurulan araştırma merkezlerimizle birlikte Üniversitemizdeki araştırma merkezi sayısı 10’a yükseldi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kurulması hakkında yaptığı açıklamada  “Mesai arkadaşlarımızın işlerini özveriyle yapması ve nitelikli çalışan sayımızın artmasının bu güzel sonuçları verdiğini ifade ederek, başta mesai arkadaşlarım olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.