Genç Girişimciler Programı Üniversitemizde Gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen “Genç Girişimciler” başlıklı program Üniversitemiz ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde yapıldı.

Düzenlenen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Danışmanı Doç. Dr. Nihat Gültekin,  Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Doç. Dr. Müjdat Avcı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ergün Kara, Karacaoğlan Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Süleyman Mazı, , Osmaniye Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet Loğoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Sinan Temurtaş, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

“Genç Girişimciler” programının moderatörlüğünü Gençlik ve Spor Bakan Danışmanı Doç. Dr. Nihat Gültekin yaparken, Hakan Kibar, Gökhan Talat Tuna, Simay Danış Tuna ve Bestem Kibar girişimcilik konusunda tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Program hediyeleşmenin ardından sona erdi. Daha sonra programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Danışmanı Doç. Dr. Nihat Gültekin, Hakan Kibar, Gökhan Talat Tuna, Simay Danış Tuna ve Bestem Kibar Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.