Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk'ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğüne yeniden atanan Dr. Öğretim Üyesi Nermin Bahşi’yi ve Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne yeni atanan Doç. Dr. Bülent Yanıktepe’yi makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kadirli Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe’ye ‘hayırlı olsun’ diyerek hediye takdim etti.

Daha sonra Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nermin Bahşi’yi ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ‘hayırlı olsun’ diyerek görevinde başarılar diledi ve hediye takdim etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Mart, Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Ulukanlı, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Fatma Hepsağ ile Dr. Öğretim Üyesi Önder Yayla eşlik etti.