Üniversitemiz Yeni Programlar İle Nitelikli Büyümesine Devam Ediyor

Üniversitemiz bünyesinde Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda 1 program ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 7 program olmak üzere toplam 8 yeni program daha açıldı.

Rektörlüğümüzün; Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Programı; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Anestezi, Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Yaşlı Bakımı programı açılması teklifleri 06.02.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenerek 2547 sayılı kanunun 2880 sayılı kanunla değişik 7/d2 maddesi uyarınca açılması uygun görüldü.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Yeni programlar için öğrenci kabulü 2020-2021 eğitim-öğretim yılı itibariyle yapılacak olup, yeni programların Üniversitemiz ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz. Biz birlikte güçlüyüz ve daha da güçleneceğiz.” dedi