Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe İlçe Belediye Başkanı İbrahim Baz'ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı makamında ziyaret etti.

Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler ışığında çalışmaları sürdürdüklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Bu anlamda desteklerini her zaman hissettiğimiz İlçe Belediyeleri ile her zaman işbirliği içerisinde olacağız ve üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İbrahim Baz, Bahçe Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’e bilgi verdi. Sosyal belediyecilik projelerinden bahseden Baz, Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Kardaşlar’a başarılar diledi ve işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Kardaşlar, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Behçet Dündar eşlik etti.