Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'ten Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, yeni atanan Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Kardaşlar’a  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 20-b maddesi ile Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliğinin 12-b maddesi uyarınca 3 yıl süreyle Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atadığı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Kardaşlar’ı  makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bahçe Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Kardaşlar’a Bahçe Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk daha sonra Bahçe Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları’nın talep ve isteklerini dinledi.

Rektörümüz Türk, OKÜ olarak Bahçe Meslek Yüksekokulu’nun yaptığı tüm çalışmalara her zaman destek vereceklerini kaydetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’ün Bahçe Meslek Yüksekokulu ziyaretinde, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Behçet Dündar eşlik etti.