Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, ENERMER, OKÜSEM ve KAGEM Müdürlerini Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM), Enerji Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENERMER) ve  Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (OKÜSEM) ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’nun eşlik ettiği ziyaretlerde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdurrahman Akman, Enerji Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENERMER) Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi  Fatih Çağatay Baz ile görüşerek yeni ve devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.