Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'den Üniversitemize Ziyaret

Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

59. ve 60. Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’i Rektörlük Binası girişinde karşılayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuğu ile birlikte Rektörlük makamına geçti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Tüzmen ve beraberindekilere nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, ziyaret sırasında Tüzmen ile Üniversitemizin geleceğe dair projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Üniversitemiz Şeref Defterine duygularını yazan Eski Bakan Tüzmen ve beraberindeki heyet daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk eşliğinde Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’nde bulunan, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü OKÜ Gençlik Merkezi Otağını gezdi.