Üniversitemiz Erasmus+ 'Be Friend with Nature' Projesine Ev Sahipliği Yaptı

Üniversitemiz, Erasmus+ ‘Be Friend with Nature’ projesi kapsamında Bulgaristan, İtalya, Polonya ve Yunanistan’dan Osmaniye’ye gelen öğretmenlerin etkinliklerine ev sahipliği yaptı.

Osmaniye Fatih İlkokulu’nun da ortak olduğu proje kapsamında Fatih İlkokulu Müdürü Erhan Öztürk, sınıf öğretmenleri Kemal Yalçın, Mustafa Kurt, Mesude Yalçın ve Saadet Tekerek ile beraberindeki yabancı öğretmenler Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretçilere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün de iyi dileklerini ileten Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, konuklarına Üniversitemiz hakkında bilgiler aktardıktan sonra öğretmenler ile birlikte Dış İlişkiler Birimi’ne geçti. Burada öğretmenlere Dış İlişkiler Birimi ile ilgili sinevizyon gösterimi izletildi ve birim hakkında bilgiler anlatıldı.

Daha sonra proje ortağı okullar, proje kapsamında kendi okullarında yaptıkları çalışmalar ve aktiviteler ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdi.