OKÜ TÖMER'de Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programını Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) tarafından 10.12.2019 – 25.12.2019 tarihleri arasında düzenlenen “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi” sertifika programını tamamlayan 13 kursiyere sertifikaları TÖMER binasında düzenlenen törenle verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün katılımıyla gerçekleşen sertifika törenine TÖMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Demiral, TÖMER Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Funda Yıldırım ve Öğr. Gör. Muhammed Tayyip Zorlu, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sema Özher Koç, Doç. Dr. Yunus Kaplan ile kursiyerler hazır bulundu.

Düzenlenen sertifika töreninde sertifika almaya hak kazananları tebrik ederek konuşmasına başlayan TÖMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Demiral, “Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne her anlamda katkıda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ise kursu başarıyla tamamlayanları tebrik etti.