Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Öğrencilerle Jenga Oyunu Oynadı

Sosyal medyada kelime manasını inşa etmek olan Jenga oyunuyla oynayan öğrencilerle iletişime geçen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, öğrencileri Jenga oyunu oynamak için makamına davet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü 4.sınıf öğrencileri Züleyha Kar ve Buse Çakır, 3. Sınıf öğrencisi Ayşenur Saykı ve Üniversitemiz mezun öğrencisi Seda Dönmez ile Rektörlük makamında Jenga oynadı.

Öğrenciler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün kendilerini davet etmelerinin kendilerini şaşırttığını ifade ederek Rektörlük makamında kendileriyle oyun oynadıkları için Rektörümüze teşekkür etti. Oyunun inceliklerini öğrencilerle paylaşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ise öğrencilere daveti kabul ettikleri için teşekkür etti.