Final Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Çorba İkramı

Üniversitemiz Kütüphanesi önünde finallere hazırlanan öğrencilere Sivil Toplum Kuruluşlarının katkılarıyla çorba ikramı devam ediyor.

Final sınav haftası dolayısıyla gerçekleştirilen çorba ikramı 8 Ocak 2020 Çarşamba gününe kadar Üniversitemiz Kütüphanesi önünde her akşam saat 20.30 ile 22.00 arasında öğrencilere sunuluyor.

Çorba ikramında bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk de öğrencilerle birlikte çorba içti. Öğrencilerle sohbet eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, sınava girecek olan öğrencilere finallerde başarılar dilerken çorba ikramını gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür etti.

Çorba ikramında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e Üniversitemiz Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun eşlik etti.