Rektörümüz Çanakkale Savaş Malzemeleri Gezici Sergisi'nin Açılışa Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Cebelibereket Kültür Merkezinde Osmaniye Valiliği öncülüğünde Osmaniye Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenen Çanakkale Savaş Malzemeleri Gezici Sergisi’nin açılışına katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk sergiyi; Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve öğrencilerle gezdi.

Sergi hakkında Kültür ve Turizm Bakanlığı Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Alan Kılavuzu Ali Murat Kalegil bilgi verdi. Açılışta Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara da kısa bir konuşma yaptı.

Çanakkale Savaş Malzemeleri Gezici Sergisi Cebelibereket Kültür Merkezi’nde 10 Ocak Cuma gününe kadar saat 09.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaretçilerine açık olacak.