Üniversitemizde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kuruldu

Üniversitemizce kurulması teklif edilen Meslek Yüksekokullarımızdan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun kuruluş kararları resmiyet kazandı.

Yüksekokulumuzun kuruluş kararı 21.11.2019 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında görüşülmüş ve 2547 sayılı Kanun’un 2880 Sayılı Kanun’la değişik 7/d-2 maddesi göz önüne alınarak kurulması uygun bulunmuştur.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Sağlık Meslek Yüksekokulu’muzun hazırlık süreçlerinin bitmesinin ardından, önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde öğrenci almaya hazır olacak. Sağlık Meslek Yüksekokulu, günümüzdeki hızlı değişime ayak uydurabilen, teknolojik bilgilerin yanında, mesleğinin uygulamaya dönük altyapısına sahip, gelecekte karşılaşacağı sorumlulukları almaya hazır bireyler yetiştirecek. Açılan yeni meslek yüksekokulumuz ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.