Damla Gönüllülük Hareketi Gönüllüleri Üniversitemizde

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nce uygulamaya konulan gönüllülük esaslı faaliyetlerinden biri olan Damla projesi ile Osmaniye’ye gelen 43 gönüllü öğrenci Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda düzenlenen programda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Damla Gönüllülük Hareketi Gönüllülerine Üniversitemiz hakkında bilgileri paylaştığı bir sunum yaptı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuşmasının ardından Damla Projesi Gönüllüleri ile sohbet ederek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’e, Damla Gönüllülük Hareketi Gönüllüsü İlknur Köseoğlu çiçek takdim ederken Emine Bakırcı da plaketi Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ile birlikte takdim etti. Programın sonunda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Üniversitenin kapılarını açan Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür etti.

Programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu da katıldı.