Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, OOSB'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül’ü ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalar hakkında bilgiler alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Osmaniye Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Abdullah Mart, OMYO Müdür Yardımcısı Harun Özkaya ve OMYO Öğretim Görevlisi Bülent Önal da eşlik etti.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren firmaları da ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, ziyaretler sırasında üniversite ve sanayi işbirliğine dikkat çekerek “Üniversite-Sanayi birlikteliğini önemsiyoruz. Önemini bildiğimiz bu diyaloğun sanayicilerimize katkı sağlayacağını düşünüyor ve bu anlamda Üniversite olarak üzerimize ne düşüyorsa onu yerine getirmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.