Erasmus+ Unity in Diversity'' Projesiyle Osmaniye'ye Gelen Öğrenciler Üniversitemizi Gezdi

Erasmus+ Unity in Diversity" projesi kapsamında Osmaniye’ye gelen Danimarkalı ve İspanyol öğrenciler, öğretmenleri ve onlara eşlik eden Türk öğrencilerle birlikte Üniversitemizi ziyaret etti.

Osmaniye Bilim Koleji tarafından yapılan projede Bilim Koleji Müdürü Hasan Gök, İngilizce Öğretmeni Nazlıhan Öztürk ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ercan Cihan ve beraberdeki yabancı ve Türk öğrenciler öncelikle Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’yu ziyaret etti.

Üniversitemiz hakkında bilgiler aktaran Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu daha sonra öğrenciler ile birlikte Dış İlişkiler Birimine geçti. Burada öğrencilere Dış İlişkiler Birimi ile ilgili sinevizyon gösterimi izletildi ve birim hakkında bilgiler anlatıldı. Öğrencilere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün de iyi dileklerini ileten Prof. Dr. Eroğlu, öğrencilere Üniversitemiz tarafından hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Proje kapsamında Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’ni gezen öğrenciler öğle yemeğini Üniversitemiz Lezzet Vadisi’nde yedikten sonra Üniversitemizden ayrıldı.