Geleceğe Uzanan Eller Kulübü Doğaçlama Tiyatro Gösterisi ile Kitap Topladı

Üniversitemiz kulüplerinden Geleceğe Uzanan Eller Kulübü’nün girişimleri sonucunda LOL Doğaçlama Tiyatro ekibi Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde ücretsiz tiyatro gösterisi sundu.

Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Geleceğe Uzanan Eller Kulübü’nün faaliyetleri hakkında bir tanıtım videosu izletildi.

Tiyatro gösterisi öncesinde açılış konuşması yapan Geleceğe Uzanan Eller Kulübü Başkanı Mikail Taş, “Bugün burada düzenlediğimiz etkinliğimiz ile köy okullarına ilk ve ortaokul düzeyinde kitap götürmeyi amaçladık. Öğrenci arkadaşlarımızın desteğini görmek bizleri mutlu etti. Getirdiğiniz kitapları en kısa zaman içerisinde köy okullarına ulaştıracağız. Etkinliğimizin düzenlenmesinde bizleri kırmayan LOL Doğaçlama Tiyatro ekibine de teşekkür ediyorum.” dedi.

15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde, yönetmenliğini Gülşirin Şimşek’in yaptığı Adana LOL Doğaçlama tiyatro ekibi oyuncularının oynadığı “Geleceğiniz varsa Güleceğiniz de var” başlıklı gösterisi ilgiyle izlendi.