Rektörümüz Geleceğe Nefes Etkinliği Kapsamında Adına Hazırlanan Fidanı Toprakla Buluşturdu

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 'Geleceğe Nefes' etkinliğinde fidanlar toprakla buluştu.

Osmaniye Valiliği’nin organize ettiği etkinlik Toprakkale İlçesi Kışla Mahallesi Mühimmat Bölüğü yanındaki alanda saat 11:11’de gerçekleşirken etkinliğe yediden yetmişe herkes katıldı. Yoğun ilgi gösterilen ve oldukça da renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, kendi adına hazırlanan fidanı toprakla buluşturdu.

Düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile Üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Tarım ve Orman Bakanlığı’nca gerçekleştirilen bu güzel kampanyanın bütün yurtta büyük bir ilgiyle sahiplenildiğini Osmaniyelilerin ilgisinden anlamak mümkün.” diye konuştu.