Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı'ndan Üniversitemize Ziyaret

Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı Dong Woo Cho, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç tarafından Rektörlük girişinde karşılanan Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı Dong Woo Cho’ya nazik ziyareti için teşekkür eden Rektör Vekilimiz Dayangaç, Türkiye ve Kore arasında geçmişte oluşan dostluğun kalıcı olduğuna dikkat çekerek konuğu Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı Dong Woo Cho’yu OKÜ’de görmekten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

OKÜ’nün kapılarını Kore Kültür Günü başlığı ile açan Üniversite Yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı Dong Woo Cho, “Kore Savaşı'nda bizim için kahramanca savaşan Türk Kore gazi ve şehitlerini asla unutamayacağız.”dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyaret karşılıklı hediyeleşmenin ardından sona erdi.