Üniversitemiz 6. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi'ne Katıldı

Üniversitemizin paydaş Üniversite olarak katıldığı Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi’nin 6’ncısı, “Çevresel Sürdürülebilirlik ve Yenilenebilir Enerji” teması ile 23-25 Ekim 2019 tarihlerinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz adına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, 23-25 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 6. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi’ne konuşmacı/ katılımcı olarak iştirak edenler temel mesleki konular kapsamında sürekli eğitim kredisi elde ettiğini ifade ederken muhasebe finans alanında akademik, sosyal, ekonomik ve mesleki işbirliğini hedefleyen uluslararası bir kongreye paydaş Üniversite olarak katkı sunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk açıklamasında 7. Uluslararası Muhasebe Finans Araştırmaları Kongresi’nin de Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ev sahipliğine 2020 yılında gerçekleşeceğini söyledi.