Üniversitemizde Uzaktan Eğitim Sistemi Oryantasyon Programı Düzenlendi

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından, Üniversitemiz bölümlerine bu yıl yerleşen öğrencilere yönelik Oryantasyon Eğitimi gerçekleştirildi.

Uzaktan eğitim ile verilen Atatürk İlke ve İnkılâpları  Tarihi ve Türk Dili  derslerinin işleyişine ve takip edilmesine yönelik uygulamalı eğitim OKÜ 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde öğrencilerin yoğun katılımıyla yapıldı.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Reha Paşaoğlu ve Uzaktan Eğitim Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Ertuğrul Arık tarafından verilen uygulamalı eğitimde sisteme erişimin “http://osmaniye.almscloud.com” internet adresinden, kullanıcı adı olarak okul numarası ve şifre için Öğrenci Bilgi Sistemindeki şifresi kullanılarak yapılabileceği bilgisi verildi. Öğrencilerimizin Uzaktan Eğitim ile alakalı soruları cevaplandı.

Ayrıca, öğrencilerimizin sistemle ilgili karşılaştıkları problemleri, merak ettikleri hususları uzem@osmaniye.edu.tr adresine mail atarak iletmeleri istendi.